Последно от мен по темата. Съдебното решени за червените като наследници на АС 23 има ли си номер, от кой съд е издадено, някой вижадал ли го?
Български спорт
Публикувано: 12 June 2013 - 16:38
Защото не виждам смисъл да споря, за това...
Публикувано: 12 June 2013 - 16:49
Ще се изтрепете тук на тема ЦСКА-Левски :laughing:
Като фен на нито един от двата отбора, мога да ви кажа, че и двата са един дол дренки. Това, което направиха ЦСКА, ще го направят и Левски, ако попаднат в същата ситуация.
Колкото до това кой е бил галеник на предната власт - по времето на социализЪма в двата гранда ходиха най-добрите играчи в България - поне такива са ми спомените от 80-те. Само че, за разлика от Сърбия, Румъния и други съседи, двата отбора даже до 1 финал в ЕКТ не можаха да го добутат. ЦСКА имаха някаква система от сателити, а Левски отиваха със софийски съдии и пак печелеха мачовете.
Като фен на нито един от двата отбора, мога да ви кажа, че и двата са един дол дренки. Това, което направиха ЦСКА, ще го направят и Левски, ако попаднат в същата ситуация.
Колкото до това кой е бил галеник на предната власт - по времето на социализЪма в двата гранда ходиха най-добрите играчи в България - поне такива са ми спомените от 80-те. Само че, за разлика от Сърбия, Румъния и други съседи, двата отбора даже до 1 финал в ЕКТ не можаха да го добутат. ЦСКА имаха някаква система от сателити, а Левски отиваха със софийски съдии и пак печелеха мачовете.
Публикувано: 12 June 2013 - 23:06
Стига сте дискутирали и спорили за неща които нямат нищо общо със спорта.
Кажете ще се класираме ли на баражите?
Как ми се иска България на бараж с Франция през ноември ако знаете......20 години по късно,те си знаят кво ги чака :thumbsup:
Как ми се иска България на бараж с Франция през ноември ако знаете......20 години по късно,те си знаят кво ги чака :thumbsup:
Публикувано: 12 June 2013 - 23:58
По-добре с някой по-приемлив съперник, че този път не сме с подобен на онзи състав. Ние и тогава извадихме голям късмет, ама хак да им е на французите, които направиха едно миролюбиво равенство с Швеция с нагласата, че все ще вземат точка в двете оставащи им домакинства.
Аз се надявам, ако се класираме на бараж, да играем с някой измежду Черна Гора, Гърция, Унгария/Румъния или Хърватска. Португалия и Франция са много силни, а шведите са неудобни. Ако се класира Австрия или Ейре, може и срещу тях.
Аз се надявам, ако се класираме на бараж, да играем с някой измежду Черна Гора, Гърция, Унгария/Румъния или Хърватска. Португалия и Франция са много силни, а шведите са неудобни. Ако се класира Австрия или Ейре, може и срещу тях.
Публикувано: 13 June 2013 - 00:31
Няма как да играем със слабаците, щото на жребия има разделение по коефициенти.
Нека първо се класираме на баража, пък после ще го мислим ;)
Публикувано: 13 June 2013 - 00:46
1900, на 13 June 2013 - 00:31, каза:
Няма как да играем със слабаците, щото на жребия има разделение по коефициенти.
Хм, не знаех, но това е доста тъпо. Значи, ако си с нисък коефициент, си в по-долна урна и се бориш срещу по-силни отбори. Класираш се за бараж и пак си срещу по-силни. Ако случайно победиш пак, на първенството пак си в по-долна урна и пак играеш срещу по-силни отбори. Добре са се застраховали от Ф
Публикувано: 13 June 2013 - 13:16
dimi_fcb, на 12 June 2013 - 23:06, каза:
Стига сте дискутирали и спорили за неща които нямат нищо общо със спорта.
Ще вземем да ги изхвърлим и Рибери ще се срине...по-добре Швеция,че като ги гледах със австрийците.. :spiteful:
Публикувано: 29 June 2013 - 17:51
http://www.sportni.b...=40&oid=2756126
Поне се убедих, че тези фенове си заслужават гнусното първенство.
Поне се убедих, че тези фенове си заслужават гнусното първенство.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 29 June 2013 - 18:20
Само не разбирам защо им е виновен БФС. Щом фалира отбор, трябва да започне от аматьорските нива. Чупят на грешното място!!! Щом в Шотландия може, значи и в България може.
Публикувано: 30 June 2013 - 20:01
Е какво толкова има да разбирате-с два грама мозък в главата толкова.Евала на Стойчо Младенов които открито каза истината:
"БФС 5 години си затваря очите и прави компромиси на ЦСКА"
"БФС 5 години си затваря очите и прави компромиси на ЦСКА"
Публикувано: 09 July 2013 - 16:50
Първо - ЦСКА не е фалирал, а искаха да го фалират. Това са две различни неща. Второ, феновете чупят на правилното място, от години БФС сере на БГ футбола като цяло, не само на ЦСКА.

Влизане
Регистриране
Помощ

Обратно в началото