Чета за Луис Диаз от Ливърпул, за Xavi Simons, а отделно Реал щели да продават Родриго.. ако има капка истина, трябва да се хвърлим за Родриго и ако не успеем - то тогава Xavi Simons, да не говоря че и от двамата имаме нужда.
Дано не изръсим някакви пари за 28 годишния Луис Диаз... но в крайна сметка, надявам се почнем да купуваме футболисти, че времето си върви, а имаме нужда от поне 1 защитник, 1 крило, млад нападател, понеже не мисля, че може цял сезон да изкараме с 32 годишния Кейн, и отделно някой на мястото на Мусиала, тъй като в момента нямаме такъв футболист.
Трансферни слухове Сезон 2024/25
Публикувано: 11 July 2025 - 10:41

ШЛ най-вероятно няма да спечелим с негрото начело, та и с наличните играчи може да натиснем в БЛ, все пак Ковач и 10хааг са конкуренцията! И за догодина, да развържем кисията и да сглобим с нов треньор евентуално, боеспособен отбор!
Публикувано: 14 July 2025 - 22:24

Байерн Мюнхен може да се раздели и с двамата си спортни директори Макс Еберл и Кристоф Фройнд, твърди Флориан Плетенберг. Много е възможно след края на летния трансферен прозорец в клуба да има структурни промени, които да бъдат направени още през септември и могат да засегнат двамата.
И ние не ги искаме.
И ние не ги искаме.
Публикувано: 14 July 2025 - 22:32

Тросар бил вариант, конкурираме се с Фенербахче за него ???? Пародия :) Вратаря на Лудогорец! Пародия ????
Публикувано: 15 July 2025 - 01:55

mmmnee, на 14 July 2025 - 22:24, каза:
Байерн Мюнхен може да се раздели и с двамата си спортни директори Макс Еберл и Кристоф Фройнд, твърди Флориан Плетенберг. Много е възможно след края на летния трансферен прозорец в клуба да има структурни промени, които да бъдат направени още през септември и могат да засегнат двамата.
И ние не ги искаме.
И ние не ги искаме.
Това ще е втория ни трансферен удар това лято след раздялата със Сане :laughing:
Публикувано: 18 July 2025 - 21:46

Не знам аз ли не разсъждавам правилно, но защо ще приготвим около 150м пакет за Луис Диаз ( сума за закупуване + заплатата му следващите 4 години ), вместо да се пробваме да вземем Xavi Simons, който е по-млад, играе като номер 10, и е идеален заместник за Мусиала в момента? Луис Диаз е на 29 другия февруари.. не ги разбирам наще, наистина..
Публикувано: 19 July 2025 - 14:02

На всеки е ясно, че за ШЛ не може да мислим, БЛ според мен ще е по-слаба от мин сезон, така че, спокойно може да си позволим да наложим юноши или млади играчи с които да спечелим БЛ и евентуално някой 1/4 финал в ШЛ. Скаутското ни звено, явно е наистина мн зле, щом не намира нищо(ако имаме такова въобще) :D
И все още не стоплям, защо търсим играчи от ВЛ, някакъв мокър сън на треньора ли е това?
И все още не стоплям, защо търсим играчи от ВЛ, някакъв мокър сън на треньора ли е това?
Публикувано: 19 July 2025 - 18:04

Andoniooo, на 19 July 2025 - 14:02, каза:
Как защо? Това е "най-висшата лига с най-добрите играчи в света". Да използвам една известна реплика:
"Треньорът ни е прост, ръководството ни е още по-просто, затова се разбират".
По-интересно е, как е възможно да се допуска на това високо ниво (Байерн), да работят толкова некомпетентни хора и никой да не им търси отговорност за решенията? Понякога гори по някоя дребна риба (спортен директор, скаут, треньор) и това е всичко. Абсолютно 1:1 с нашите политици, смърди откъм главата, но никой не подава оставка, никой не иска оставката на друг, никой не пуска кокала и си си седи на хранилка без да носи отговорност. Не съм очаквал, че това е възможно, но ме опровергаха. Не очаквам нищо, не се ядосвам, няма емоция. Дори избухванията с Юп Хайнкес и Ханзи Флик бяха по-скоро случайност, отколкото гениални решения, продълженията го доказаха.
Мнението беше редактирано от menru: 19 July 2025 - 19:51
Публикувано: 23 July 2025 - 22:48

Бундеслигата си заминава,ключовите футболисти заминаха посока англия и никое име интересно не пристигна.
Мнението беше редактирано от mmmnee: 23 July 2025 - 22:48
Публикувано: 24 July 2025 - 10:28

Публикувано: 27 July 2025 - 18:56

Луис Диаз в Байерн е Done deal ,според Фабрицио Романо.
Публикувано: 28 July 2025 - 00:42

29 годишно крило за 75 мил евро, получава в пъти повече( от 3.3 мил на 14 мил €) заплата в сравнение с предишния си клуб. С 3 сезона и половина във ВЛ и общо 29 гола и 18 асистенции. Единствения ти конкурент за подписа му е Ал…Чалма от Сауди Лигата.
Звучи като Топ сделка.
Звучи като Топ сделка.
Публикувано: 28 July 2025 - 10:40