Байерн България: Трансферни слухове - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Трансферни слухове

Потребителят е неактивен   menru 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 29-October 10
  • живущ вСофия
То няма лошо да продадеш Коман, но Байерн не може да продава, не може да се пазари, сам поставя ниски цени на играчите си, при тази инфлация в момента. За 30 милиона вече не можеш да купиш дори и средно ниво, да не говорим за качество, а Коман е играч който може да променя мачове дори като резерва. Искали да продават и Ким Мин-Дже, защото имал висока заплата за резерва, вие знаете ли къде се намирате?! Качеството струва пари, в Байерн резервите трябва да са добри, за да са готови да заместят титуляр който е контузен или да влязат на смяна когато се налага. "президентът хайнер" бил доволен от трансфения прозорец, отбора бил добре окомплектован и може да не купуват повече играчи дори след поредните продажби? Човече, ти знаеш ли къде се намираш, това не ти е отбора на Бохум(с извинение), а този на Байерн! Тези хора от борда на директорите се вълнуват само как да увеличат приходите и да си намалят разходите, за да има за тлъсти бонуси, а отборът не е важен. Как с ниски заплати ще задържиш качествени играчи, при първа възможност ще сменят отбора, поне да имаха нюх за млади таланти, те и това нямат. Да не говорим, че са толкова бавни в реакциите, че трансферните цели отиват в други отбори. Пълен провал на ръководно ниво, жалко за феновете и отбора.

Мнението беше редактирано от menru: 11 August 2025 - 19:12

3

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
В интерес на истина тия хора, които управляват Байерн в момента, би трябвало поне от бизнес да разбират! Сигурен съм и че разбират повече от мен, но в това което се случва, сякаш няма логика!
Искаш да намалиш заплатите! ОК, с извинение Байерн дава мн дебели заплати, все едно сме в Сауди лигата и единствено така може да привлечен някой! За това трябва да се намалят! Един Виртц отиде в Пул за 12 мил евро бруто заплата, сиг съм, че в Байерн щеше да взима за СТАРТ едни 5-6 мил отгоре! Писах за Диас, от 3 мил заплата му я правиш там 12 ли беше, 14 ли беше… абе…вие луди ли сте? Байерн трябва да регулира заплатите!
Продаваш Коман за 30 мил, Сити ще шитнът една година по-дъртия Джак Грийлиш за 50! Вие нормални ли сте? Купувате Диас на същата възраст( айде 6 месеца по-млад) за 75? Вие нормални ли сте?
Нямаш адекватен заместник на Кейн, нямаш достатъчно крила, в центъра честно казано хич не сме впечатляващи, а отзад мама мия, разграден двор от поне 2 сезона! На вратата имаш дядо Нойер- ака Ски инструктора!!!
Добре, че не ги следя вече толкова много :)
4

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Видяхте ли големият талант Матиас Тел който бил грешка на ръководството че го продадоха.
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеmmmnee, на 14 August 2025 - 00:11, каза:

Видяхте ли големият талант Матиас Тел който бил грешка на ръководството че го продадоха.

Видяхме го грешника. Що не си гледаш нашата кочина, тръгнал си да хвалиш ръководството и надничаш в чуждите къщи. Да, Матис Тел започна много обещаващо при нас, не беше Мбапе, но се развиваше добре, но дойде Компани и му приключи устрема и кариерата, ако не дава шанс на новите младежи и техните ще затрие. А и кой го доведе в Байерн, май пак същите хора които хвалиш. Виж само каква бъркотия е в отбора. Според информация от новините за клуба, повечето от борда на директорите искаха да върнат Флик и после Нагелсман, но все се намираше по един дето е против и не бил сигурен в качествата им като треньори, но Компанито е най-големия и няма проблем да дойде. По последни новини Коюан спазарен от Еберл за арабите за 30 милиона, но борда не бил доволен от сумата и беше блокирал трансфера. Добре де, нормално ли е хората от ръководството да не си говорят помежду си и никой да не знае какво прави другия, стават за смях. Отделно има една последователност при трансферите, която ми се набива на очи. Хващат си едно име, първо беше Вирц който две години се надпреварваха да казват как бил сигурен за Байерн, без да има подписан договор с клуба, вместо да се работи конфиденциално и тихичко да си уреждат нещата, а не много да се говори и никаква работа да не св върши, отделно че с гласността се засилва конкуренцията за подписа на даден играч и му се вдига цената. Сега се повтаря случката с Ник Волтемаде. Първо не е добре да се гони само един играч и да се афишира, че или той или никой друг, защото така му се вдига цената, става незаменим. Докато се губи време с него, се губи възможността да се купят други набелязани играчи, защото никой няма да чака Байерн с месеци докато реши какво ще прави. Хубавите неща стават бързо, отваря се възможност на пазара с качествен играч като Донарума и действаш, а не само празни приказки и нищо в крайна сметка. Друга забележка към ръководството, този бил първи избор, а другия трети или пети, е извинявайте, но на мен ако ми кажат че съм пети избор, въобще няма да ги отразя, а директно ги задрасквам от списъка като възможен нов отбор за трансфер, трвбва да има малко уважение към потенциалните нови играчи. Оплакват се от раздутия бюджет за заплати, е кой ги дава тези заплати, аз или ръководството, кой е финансов директор- Дресен, добре ли де справя, явно да, щом го правят Изпълнителен директор.Та яко се е вмирисало откъм главата, Байерн се движи на автопилот в незнайна посока или още по-лошо, към дъното. Отделно трябва да се вземат решения за промени и популяризиране на Бундеслигата, защото става все
по-неатрактивна за гледане и като конкуренция. Англичаните как могат, а германците не, нали са много умни.

Не пиша конкретно до теб, но ме провокира с тази защита на шефовете в Байерн.
Извинавам се, ако има нещо!

Мнението беше редактирано от menru: 14 August 2025 - 14:12

4

Потребителят е неактивен   Неактивен 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
  • любим играч:Байерн, Кимих, Меси, Усик, Алкарас
Години наред финансова дисциплина, строга фискална политика, пестене, люта борба за всеки евроцент, възторжени финансови доклади... И един вирус те връща в първи клас! Пък клубове като Барселона, които до онзи ден бяха пред фалит, и Сити със 115-те обвинения за нарушаване на финансовия феърплей, или пък останалите богаташки играчки като ПСЖ и Челси, събраха всички големи таланти на световния футбол и спокойно гледат към бъдещето. Единствено Реал Мадрид провеждат по-строга финансова политика, докато продължават да бъдат привлекателна дестинация за големите звезди. Но Реал са най-голямата спортна марка на планетата и винаги ще бъдат привлекателна дестинация за играчи, треньори, фенове. Донякъде и Ливърпул, може би, ако приемем, че Вирц е голяма звезда.

Но в общ план съвременната футболна икономика е отражение на световната икономика - несигурност, рискове, спекула, дългове... Досегашната сигурна философия на Байерн беше анахронизъм, но носеше успехи, заради относителното спокойствие на футболния пазар. Като да плуваш с малка лодка в спокойни води. Но през последните години три фактора се натрупаха и постепенно разразиха буря - 1. Пандемията 2. Арабските пари 3. Висшата лига. Арабските пари и Висшата лига оказваха влияние и преди това, макар и не толкова силно, но пандемията съвсем преобърна лодката. Ясно е, че новите условия изискват нов подход. Другият вариант е да се чака някакво нормализиране тоест връщане към старото положение (малко вероятно).

Епохата на триумвирата "Бекенбауер, Хьонес и Румениге", изградила облика на Байерн през последните 50-60 години, приключи. Като че в смъртта на Кайзера имаше нещо символично... Сега трябват нови хора с нови идеи, които да направят така, че клубът да остане конкурентен на международната сцена и в същото време да съхранят традиционния облик на Байерн. Дали Еберл и Хайнер са тези хора? Не съм убеден... Все пак, преди да станат ръководители, и тримата големи са били играчи на Байерн. От друга страна това, че един човек е бил голям играч, не означава непременно, че ще бъде и голям ръководител.

Все ми се върти в главата името на Филип Лам...

Мнението беше редактирано от Неактивен: 14 August 2025 - 14:50

1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Байерн преговаря с Челси за Кристофър Нконку.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Шави Симонс отива в Челси,а Нкуку май в Байерн. В Челси Симонс не получаваше шанс два сезона,а в Лайпциг се представяше добре.
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вСофия
Поздравления за ръководството! Браво, много сте бързи, сетихте се за Шави Симонс, след като е уточнил личните си условия за договор с Челси и има принципна договорка с клуба. Този играч обяви преди половин година, че ще напуска Лайпциг и Байерн беше първия отбор който обяви интерес и желание да го закупи и Еберл подържаше личен контант с него и агента му от месеци. Е така е, когато някой играч е трети/пети избор и чака с месеци да изпратиш оферта за него, но ти му казваш да изчака и така до края на света, в един момент е късно за преговори и оферти. Поне да бяха хитри да извиват ръцете на Челси за Нкунку, защото те имат интерес и са зависими от неговата продажба за да купуват нови играчи, а то накрая май ще стане да искат 40 милиона, а Байерн да им даде 50 милиона, за да си имат за харчене. Професионалисти, какво да ги правиш. :)
Сега, ако Тотнъм вземе Езе, ще е върхът на сладоледа.

Мнението беше редактирано от menru: 16 August 2025 - 18:47

1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеmenru, на 16 August 2025 - 18:18, каза:

Е така е, когато някой играч е трети/пети избор и чака с месеци да изпратиш оферта за него, но ти му казваш да изчака и така до края на света, в един момент е късно за преговори и оферти.

Според мен Симонс е бил първи избор, но нашите "бизнесмени", които на брашното са евтини, а на триците скъпи, са се опитвали максимално да му свалят цената за всичките тези месеци (очевидно неуспешно), защото Лайпциг най-вероятно му искат към 100 млн., а нашите, като чуят трицифрена сума, им настръхва косата и сънуват кошмари после.

А относно Нкунку - принципно е добър играч, който би ни бил полезен, защото е разчупен нападател, но в последните 2 сезона му се съсипа самочувствието и не съм сигурен дали въобще някога ще може да си го възстанови и да заиграе като в Лайпциг. Немалък риск ще бъде вземането му, но ако успеят да го спазарят за добри пари, може би си струва да опитаме.
1

Потребителят е неактивен   Svetozar 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вSofia
  • любим играч:Оливер Кан
За мен най-добрия вариант е Волтемаде. Хем млад, хем немец, хем бял, и най-важното - има желание да дойде и да играе за нас, докато за всички други Байерн им е резервен вариант.
2

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вСофия
Санта, съгласен съм с твоето мнения. Симонс е бил втори избор след Вирц, но нашето ръководство не умее да продава за добри суми и затова търси начин да компенсира като купува евтино, за да не наруши финансовия баланс. Иначе, Симонс ми допада като играч, борбен, раздава се, има поглед върху играта, асистира, вкарва голове, Лайпциг му иска 70 милиона, при сегашните цени на пазара и неговата възраст, това би била добра сделка.Има инфо, че Коман е продаден за 24 милиона, което е смешна сума за такъв играч), да кажем, че Коман често е контузен, но качества има, Нкунку също има много контузии, също е добър играч, но му искат 50 милиона, ако се спазарят за около 30 милиона е добра сделка. Според мен може да си върне формата, притесняват ме само контузиите. В Челси виреят само дърводелци, те не са критерий, там не са оценили играчи като Де Бройне, Салах и много други, които след това са се доказали в други отбори. Ако не успеят да се разберат с Челси и няма други добри опции на пазара, аз съм склонен да задържим Ванер, да се даде шанс на младите до зимния трансферен прозорец, не вярвам да имаме проблеми да минем груповата фаза в ШЛ, Бундеслигата е ясна, там конкуренция няма, имаме и играчи които могат да запълнят липсата, докато се върне Мусиала. Ако се наложи, зимата също може да се купи някой играч за резерва или титуляр, според нуждите.

Мнението беше редактирано от menru: 19 August 2025 - 12:08

1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Байерн е постигнал договорка с Николас Джаксън,предстоят преговори с Челси за наем на футболиста.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Компани отишъл на гости в къщата на Хьонес да го убеди да подпишем с Хави Симонс,а не с Джаксън и тем подобни индианци.
2

Потребителят е активен   BayernFen 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вUK
  • любим играч:Оливър Кан

Преглед на мнениеРосен, на 25 August 2025 - 22:30, каза:

Байерн е постигнал договорка с Николас Джаксън,предстоят преговори с Челси за наем на футболиста.

Може да търка обувките на Кейн тоз, нищо друго.
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена

Преглед на мнениеBayernFen, на 27 August 2025 - 20:43, каза:

Може да търка обувките на Кейн тоз, нищо друго.

Само го казах като информация,но може и да не се осъществи.
0

Споделете тази тема чрез:

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема