Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
Клоп има договор до 2022! След като лятото показаха, че имат амбиции и не пуснаха Кутиньо, как го виждаш да пуснат треньора си, на когото очевидно възлагат големи надежди?

Няма смисъл да се разсъждава по тази тема, Клоп няма да дойде. Остава Тухел или да се продължи със Саньол според мен.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеTOKATA, на 29 September 2017 - 11:06, каза:

А от къде сме сигурни, че въобще е имало бойкот? Медиите винаги могат да тиражират каквото им е кеф за рейтинг, особено в такъв почти безпрецедентен момент за Байерн.

Е стига, Анчелоти е прекалено консервативен треньор за да остави в такъв важен мач срещу силен съперник Робен, Рибери, Хумелс на пейката и Боатенг да е извън групата. Помним миналата година как до последно игра с Алонсо и Лам при решена Бундеслига. Той винаги си залага на сигурното и опита. Това не ти е Гуардиола с експериментите и лудите рокади в най-важните мачове. Хвърлянето на фланелката при смяната на Рибери, нервниченето като смениха Робен наскоро и как не подаде ръка на Анчелоти. Цитат на Робен от вчера "Do you all stand behind the coach? Arjen Robben: "I will not answer this question. We must stick together as a team". Хьонес си го каза в прав текст за 5тимата тартори, друг е въпроса че си измива ръцете с тях и ръководството е можело да тушира напрежението, но не го е направило.
7

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Паднаха ми в очите всичките "легенди"... Добре че поне Кимих, Руди, Зюле и Толисо не се правят на интересни. То само това оставаше..
1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеTOKATA, на 29 September 2017 - 11:06, каза:

А от къде сме сигурни, че въобще е имало бойкот? Медиите винаги могат да тиражират каквото им е кеф за рейтинг, особено в такъв почти безпрецедентен момент за Байерн.

Хьонес го е казал в почти в прав текст . Друг е въпроса дали е говорил истината . Пък и ако някои играчи разко се разиграят изведнъж, няма смисъл да се гадае много .

Преглед на мнениеDatty, на 29 September 2017 - 11:42, каза:

Клоп има договор до 2022! След като лятото показаха, че имат амбиции и не пуснаха Кутиньо, как го виждаш да пуснат треньора си, на когото очевидно възлагат големи надежди?Няма смисъл да се разсъждава по тази тема, Клоп няма да дойде. Остава Тухел или да се продължи със Саньол според мен.

А ако Клоп реши да си ходи , как виждаш да го спрат . То и с назначаването на Гуардиола и Анчелоти Байерн показа и декларира амбиции , но реалностите се оказаха други . Не съм казал , че Клоп е най - вероятния вариант , а най-правилния . И най-малко рисковия . Следващия е Чоло . Но към момента и двамата трудно биха приели . Затова съм на мнение , че няма особено значение кой от останалите ще е треньора . Но задължително договора му да е до края на сезона . Така ще има време да се обмисли и пътя по който Байерн ще поеме и кой ще е най-правилния човек за целта . Няма сега да се избира най-малкото зло ... или ако искаш - най-добрия от тези , които никой голям клуб не е потърсил цяло лято .
Освен ако смяната и наследника не са планувани от по-рано .
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
Аз бойкот не видях. Кой го бойкотира в Париж? Мюлер, който се раздаваше цял мач и беше най-опасният от триото първото полувреме? Или Робен, Рибери, Хумелс и Боатенг, които не играха? Те ли са виновни, че отборът игра трагично? Дайте да не почваме като феновете на Реал и Милан, които търсят всякакъв начин да оневинят Анчелоти и да го изкарат невинна жертва - едва ли не футболистите са го пре*бали. Бойкот нямаше. Може да не са му вярвали накрая футболистите, дори да са говорили с ръководството да си тръгне, но бойкот нямаше.

А защо не са му вярвали и са искали да си тръгне - на този етап може само да спекулираме, а без факти по-добре да не изказваме мнение. Анчелоти с името си и с репутацията си още при идването несъмнено е получил уважението и доверието на футболистите (за разлика от Тухел или Нагелсман, които ще трябва да си го спечелят). С какви действия и решения обаче след това им е показал, че заслужава доверието им, не съм сигурен.

Дайте да не търсим под вола теле. И да не плюем (камо ли да гоним) играчи като Боатенг, Хумелс, Робери и Мюлер, особено без да сме наясно с фактите. Важното сега е кой ще довърши сезона и кой ще е новият треньор. За мен към днешна дата Тухел е най-добрата опция. Германец, с опит в БЛ, който развива стил на игра съвместим с нашия, който не се страхува да прави промени и нестандартни експерименти, когато нещата не вървят, и не е фиксиран върху една схема (като Карло и 4-3-3). Има и някакъв макар и ограничен опит в Европа, както и добри резултати срещу големите отбори (все пак завърши пред Реал в групата, а ние през това време при Анчелоти завършихме след Атлетико). Проблемът е липсата му на репутация и опит, което ще му пречи в началото.

Нагелсман като че ли наистина му е прекалено рано. А и този вариант е от лятото, не от сега. Клоп няма смисъл даже да го обсъждам, защото няма да дойде. Той си има проект там и няма да го остави. А и не съм сигурен, че е най-удачният треньор за този отбор на Байерн (освен ако не решим да правим някакво радикално подмладяване). Също така недостатък на Клоп ми се вижда това, че е изключително упорит и не-гъвкав тактически, което значи, че ако не се получи тактиката му, рядко е склонен да променя много. Льов е добър треньор, но не мисля, че ще поеме Байерн. Очевидно си харесва работата и липсата на стрес в нея, а и предстои световно.
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеDependent, на 29 September 2017 - 11:51, каза:

Е стига, Анчелоти е прекалено консервативен треньор за да остави в такъв важен мач срещу силен съперник Робен, Рибери, Хумелс на пейката и Боатенг да е извън групата. Помним миналата година как до последно игра с Алонсо и Лам при решена Бундеслига. Той винаги си залага на сигурното и опита. Това не ти е Гуардиола с експериментите и лудите рокади в най-важните мачове. Хвърлянето на фланелката при смяната на Рибери, нервниченето като смениха Робен наскоро и как не подаде ръка на Анчелоти. Цитат на Робен от вчера "Do you all stand behind the coach? Arjen Robben: "I will not answer this question. We must stick together as a team". Хьонес си го каза в прав текст за 5тимата тартори, друг е въпроса че си измива ръцете с тях и ръководството е можело да тушира напрежението, но не го е направило.

Напълно подкрепям - лятото ръководството обяви, че ще се налагат в отбора Кимих, Коман и новопривлечените Хамес, Толисо, Зюле и Руди. И във втория мач, в който част от (според мен играещите не съвсем убедително) Хумелс, Боатенг, Робен, Рибери и т.н. са оставени извън титулярите, Хьонес при първата реакция от стрна на няколко играчи дърпат ръчната на Анчелоти? Защо? Тук ми е много интересно какво ще каже (или излезе за) Салихамиджич - точно това е неговата работа, защо не е обяснил на играчите, че е недопустимо да се отнасят с подобно неуважение към треньора и да го саботират? Много, много странна работа.

Карло преди само една седмица каза, че плановете му за бъдещето са да си изпълни договора, да подпише нов и да остане дълги години в "семейството" Байерн, всеки път обяснява, че клубът и атмосферата са фантастични... и Ули го маха, защото няколко човека от отбора не били доволни, че са резерви? Какво следва - сега същите тези 5 да са титуляри? Условия пред новия треньор? Или и него го махаме по Коледа пак със стачка?

Вчера Лам каза нещо много, много интересно, над което си струва да се помисли:

Цитат

На въпрос дали вижда нужда от промени в Борда на Байерн, Лам каза:

"Със сигурност бих променил нещата, но това не е нещо, на което му е мястото да говорим сега. Играя футбол от 5 годишен, това е силата ми и няма причина да не се завърна. [...] Ули Хьонес превърна Байерн от малък клуб в Бундеслигата до клуб в топ 5 на Европа. Това е изключително постижение. Наблюдавал съм как той прави бизнес и води преговори и със сигурност научих много от него. Но като ментор, със сигурност не бих му се обадил."

3

• Напреднал
  • ПипПипПип
Анчелоти е джентълмен ... никога няма да изнесе нещо от кухнята пред медиите . Затова ми е странно че първото нещо което Хьонес направи е да обяви публично , че тарторите са срещу треньора . Да - не каза "бойкот" , но не беше и нужно . Вече няма никакво значение дали е имало или е нямало бойкот . Силния човек в отбора каза , че е имало ... а с действията си , ръководството зае страната на играчите .
Съвсем хипотетично - дали ако наистина е имало бойкот в някаква степен , то в основата му не стои именно ръководството . Защото въпреки всичките им приказки , в нито един момент че усетих че подкрепят Анчелоти така , както го правиха с Гуардиола . Продадоха Гьотце преаз главата му . Първия сезон не взеха нито един играч пожелан от него . А този му спуснаха директива да налага Кимих на бека .
Въобще хипотези много ... Но съм сигурен , че ако е бойкот от страна на играчите ( и то точно тези ) , то Робери играят последния си сезон за клуба , Боатенг със сигурност ще бъде продаден ( отделно има и стари изцепки ) . Хумелс и Мюлер също може да го отнесат . По принцип ръководството не търпи играчи с подобно поведение . Дори и на терена да се раздават ( Кроос , Манджукич ).
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Conan ти да не си ясновидка? Боатенг до скоро беше с контузия може да е получил дискомфорт затова да не е бил в групата, от къде ти хрумна ,че ще бъде продаден.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеGeorgi, на 29 September 2017 - 13:53, каза:

Conan ти да не си ясновидка? Боатенг до скоро беше с контузия може да е получил дискомфорт затова да не е бил в групата, от къде ти хрумна ,че ще бъде продаден.

Робен , Рибери , Мюлер , Хумелс и Боатенг бяха нарочени за "петимата" които бойкотирали Анчелоти ... АКО има бойкот от страна на играчите и АКО те са въпросните играчи , то тогава ръководството независимо че уволни Анчелоти , като моментно решение за стабилизиране на отбора , то повечето ще бъдат разкарани най-късно лятото . Забележи - казвам "нарочени" и употребявам "ако" . Байерн не е отбор в който , който и да е може да си разиграва номера както му харесва без последствия . Затова , АКО играчите са спретнали бойкот , за да махнат Анчелоти , ще има последствия и за тях . Иначе ръководството ще излъчи лошо послание , че играчите могат да определят политиката на клуба .
Проблема е , че Хьонес каза това почти в прав текст , без да използва имена . Което не оставя много варианти ... Хьонес или е прав , или по някаква причина говори неистини .
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Робен и Рибери така или иначе им изтичат контрактите и не вярвам да бъдат подновявани на тези години, Боа и Матс когато са здрави са най-добрата защитна двойка , няма да мърдат това би било най-голямата глупост на тези отгоре и не искам да вярвам ,че е възможно. Мога единствено да се съглася само за Томас не виждам как още дълго ще е бъда в Байерн.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеGeorgi, на 29 September 2017 - 14:58, каза:

Робен и Рибери така или иначе им изтичат контрактите и не вярвам да бъдат подновявани на тези години, Боа и Матс когато са здрави са най-добрата защитна двойка , няма да мърдат това би било най-голямата глупост на тези отгоре и не искам да вярвам ,че е възможно. Мога единствено да се съглася само за Томас не виждам как още дълго ще е бъда в Байерн.

Дойде ли Тухел , Мюлер с танк не могат да го преместят от Байерн . Боата , Мартинес и Хумелс догодина навършват 30 години . Мястото на единия въобще не е сигурно , без значение кой ще е новия треньор .
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Май пак ще гледаме да минем тънко и ще сложим Шоу за треньор :angry:
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12

Преглед на мнениеConan, на 29 September 2017 - 13:41, каза:

Анчелоти е джентълмен ... никога няма да изнесе нещо от кухнята пред медиите . Затова ми е странно че първото нещо което Хьонес направи е да обяви публично , че тарторите са срещу треньора . Да - не каза "бойкот" , но не беше и нужно . Вече няма никакво значение дали е имало или е нямало бойкот . Силния човек в отбора каза , че е имало ... а с действията си , ръководството зае страната на играчите .
Съвсем хипотетично - дали ако наистина е имало бойкот в някаква степен , то в основата му не стои именно ръководството . Защото въпреки всичките им приказки , в нито един момент че усетих че подкрепят Анчелоти така , както го правиха с Гуардиола . Продадоха Гьотце преаз главата му . Първия сезон не взеха нито един играч пожелан от него . А този му спуснаха директива да налага Кимих на бека .
Въобще хипотези много ... Но съм сигурен , че ако е бойкот от страна на играчите ( и то точно тези ) , то Робери играят последния си сезон за клуба , Боатенг със сигурност ще бъде продаден ( отделно има и стари изцепки ) . Хумелс и Мюлер също може да го отнесат . По принцип ръководството не търпи играчи с подобно поведение . Дори и на терена да се раздават ( Кроос , Манджукич ).

Не, Ули каза, че петима футболисти са се обърнали срещу Анчелоти. Това не е бойкот. Нямаше симулативна игра, нямаше пропуснати тренировки. Нито един от "нарочените" не остави съмнение дали се влага в мачовете.

Отборът има много проблеми, нека да не търсим такива там, където ги няма. До вчера се оплаквахме, че не взимаме класни играчи, днеска сме тръгнали да гоним Робери, Мюлер, Хумелс и Боатенг. Интересно ми е 400 милиона дали ще ни стигнат да вземем по-добра двойка защитници от Хумелс и Боатенг.
1

Потребителят е неактивен   zerohour 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 19-August 16
Единственият човек според мен, който е задължително да се продаде е Видал. Можем да му вземем все още добри пари, но като че ли вече не е толкова ефективен в отбора. От цялата му игра остана само грубиянщината му. Попринцип е хубаво във всеки един отбора да има такъв играч, да обира хейта, но Видал вече не е полезен и в тези си действия
1

Потребителят е неактивен   Scholl 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 01-May 14
Ужасна ситуация за Байерн. За мое огромно съжаление опасенията ми за втория сезон на Анчелоти се оказаха верни. В Челси и Реал по същия начин се развиха нещата, с изключение на това, че италианецът си изкара пълните сезони, завършили нулево за отборите му. Може би затова ръководството е решило превантивно да вземе такова радикално решение - треньор на Байерн уволнен през септември!
По-лошото е,че вариантите за негов заместник не са никак добри. Както е написано вече Льов и Тухел са Гуардиола номер 2, ама китайско копие.. Клоп пък първо е ангажиран, второ си има големи кусури - изключително упорит треньор, без план Б, когато нещата не вървят.. Саньол би бил много рисков вариант, с оглед на треньорските му "постижения" до момента.. Нагелсман му е твърде рано още.. Аз лично ще съм любопитен ако ръководството се сети за Матиас Замер. Шампион на Германия като треньор, придобил опит и с работата си като директор с Хайнкес и Гуардиола.. Мисля обаче, че отношенията му с Румениге и Хьонес не са добри..Така че давайте поста на Мемет Шол и да се приключва!

Мнението беше редактирано от Scholl: 30 September 2017 - 10:53

1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема